Podrška u procesu apliciranja za kratkoročne Erasmus+ projekte (KA122)

Uoči predstojećeg roka za Erasmus+ krajem februara 2024. godine (čiji zvanični datum još nije objavljen), za podnošenje prijava za KA122 projekte, koji se odnosi na “Kratkoročne projekte za mobilnost učenika, nastavnog i nenastavnog osoblja”, Uniser organizuje besplatni informativni webinar. Ovaj webinar je otvoren za sve organizacije i škole srednjeg stručnog (VET) i opšteg obrazovanja (gimnazije) koje su zainteresovane za učešće.

Webinar će se održati u ponedeljak, 4 decembra, od 15:00 do 17:00 sati, sa ciljem da učesnicima pruži sve neophodne informacije za podnošenje svojih projektnih prijava. Na online sastanku biće obrađene sledeće teme:

  • Uvod u Erasmus+: kontekst, ciljevi i struktura programa.
  • KA122 projekti: objašnjenje, pregled prihvatljivih aktivnosti i način njihovog funkcionisanja nakon što budu odobreni.
  • Formular za prijavu: kako pristupiti pitanjima postavljenim u formularu i tehničke informacije o popunjavanju i slanju web formulara.

Učešće na webinaru je besplatno. Da biste dobili link za webinar, potrebno je da se registrujete za događaj popunjavanjem formulara nakon što kliknete na dugme ispod. Link će biti poslat putem e-maila dan pre održavanja webinara.

Ne možete učestvovati na webinaru ili Vam je potrebna pomoć u planiranju projekta?

Pored webinara, Uniser kooperativa nudi i uslugu online mentorstva usmerenu na pružanje podrške u procesu planiranja projekta. Možete zakazati besplatne sastanke preko online kalendara klikom na dugme ispod.